Nyheter 1

160721
Istället för en hel kennelträffshelg så blir det en lydnadsdag för Pia Albinsson den 18 September!
Kontakta mig för mer information och anmälan: anki@workingbeauty.se / Anki
Stort grattis till:
Isabelle och Molly som tagit fyra nya titlar: RLD A, RLD M, HtM1, och LP2, och blivit uppflyttade till klass 3 i Heelwork to Music!
Ann och Nice som tagit lydnadsprovsdiplom i klass 2!
My och Foxy som tagit diplom i Heelwork to Music klass 1!
Inger och Hilda som tagit två kvalificerande resultat i rallylydnadens nybörjarklass, och 1.a pris i lydnadsklass 1!
Inger och Delli som tagit diplom i rallylydnadens mästarklass!
Maggan och Trubbel till  ytterligare flertalet superpoäng i rallylydnadens mästarklass, och fler Cert i Freestyle!
Moa och Freddie
som tagit två kvalificerande resultat i Freestyle klass 1, diplom i rallylydnadens nybörjarklass och två kvalificerande resultat i rallylydnadens fortsättningsklass!
Maria och Humla som tagit diplom i: rallylydnadens fortsättningsklass, Heelwork two Music klass 1 och Freestyle klass 1, blivit godkänd i lägre klass spår, och fått CK på utställningar!
Nya bilder på: Athena, Freddie, Spexa, Molly berner, Yenna, Foxy, Chalina, Humla, Tessie, Wille, Nice, Rambo, Charlie, Delli och Hilda.

160226
Stort grattis till:
Eva-Lena och Ole  som fick 1.a med HP och BIR i sin utställningsdebut i Ransäter!
Johanna och Walentin som fått 1.a med HP och BIR på utställning!
Isabelle och Molly som vid 13 månaders ålder redan erövrat titlarna RLD N, RLD F och LP1, och har tagit 1.a pris i lydnadsklass 2, blivit godkänd i rallylydnadens avancerade klass, och fått 1.a med HP och BIR på utställning!
Ulrika och Mila som fått 3 godkända resultat i rallylydnadens mästarklass och därmed diplom och titeln RLD M, och en tredje pinne i hoppklass 2!
Britt-Marie och Happy som tagit en tredje pinne i agilityklass 1!
Linnea och Aslan som blivit viltspårchampion, fått kvalificerat resultat i rallylydnadens nybörjarklass och fått excellent på utställning!
My och Foxy som kom på tredje plats i sin debut i klass 3 i freestyle, och som tillsammans med sitt lag Selexy blev Årets lag i Freestyle 2015!
Ann och Nike som tagit två 1.a pris i lydnadsklass 2 och genomfört BHP!
Maria och Humla som blivit uppflyttade till  klass 2 i både freestyle och heelwork to music!
Bilder på Ole, SixtenVilja, Delli, Hilda, Diza, Milton, Terror, Nelly, Molly-berner, Nelly-berner, Foxy, Mini, Nova, Frisco, Walentin, Rambo, Mindy, Desoto, Tiger, Baby, Molly, Lovely, Vilda, Goding, Bimbo, Tricka, Marvin ,Laban, Humla , Tessie och Kakan.

150501
Stort grattis till:
Maria och Humla som varit på utställning med CK,, CERT , BIR och utställningschampionat som resultat!
Astrid, Geir och Frisco som tävlat rallylydnad i Norge och tagit två 1.a pris i klass 1!
Britt-Marie och Happy som tagit ytterligare två kvalificerade resultat i rallylydnadens fortsättningsklass, och titeln RLD F!
Jenny och Mira som tagit tre 1.a pris i lydnadsklass 2 och därmed fått titeln LP2, och tagit ett 1.a pris i öppen klass viltspår!
Inger och Hilda som varit på utställning och fick 1.a med HP och blev BIR!
Moa och Freddie som fått ännu ett kvalificerande resultat i rallylydnadens nybörjarklass!
Nya bilder på Bimbo, Vilda, Tricka, Goding, Trojka, Walle, Rasmus, Sixten-O, Molly, Tessie, Humla, Lady-RHappy, Hilda, Ole, Charlie, Cindy, Hero, Bamse-R, Bosse, Freddie och Bamse-P.

150214
Stort grattis till :
Maria och Humla som varit på utställning med CK som resultat!
Ulrika och Mila som fått 3 godkända resultat i rallylydnadens avancerade klass och därmed diplom och titeln RLD A, och som tagit 2 pinnar i hoppklass 2 och 1 pinne i agilityklass 2!
Nya bilder på Pepsi, Nelly, Lady, Marvin, Chilli, Gizza, Molly, Humla, Hero, MiraMuffin, Desoto, Ole, Mindy, Frisco, Lady, Hilda, Viggo, Foxy och Nova.

150125
Kom ihåg att planera in kennelträffen den 9-10 maj - mer info kommer!
Stort grattis till:

Astrid, Geir och Frisco som blivit dansk viltspårchampion! Och eftersom Frisco redan är norsk och svensk champion så blev han därmed även nordisk viltspårchampion!
Sussie och Jawa som gjort ytterligare två nollade lopp med klassvinster, det ena i agilityklass där de redan är champions, och det andra i hoppklass, vilket även gav dem hoppchampionatet! Jawa tituleras alltså numera:
NORD VCH FI UCH FI AgCH FI HoCH LP1 TK2 BH Working Beauty's Dazzle Diamond - snyggt! Till nästa uppdatering ska jag uppdatera min championsida också ;)!
 Nya bilder på Baby, Börje, Chilli och Gizza, N-Sixten, Lady, Mindy och Desoto, Foxy, Mila, Molly, Mira, Mino, Calypso, Charlie, Nelly, Frisco, O-Sixten, Rasmus, Goding, Hilda, Delli, Dexter, Ole, Walentin och Jawa.

141210 Stort grattis till:
Inger och Delli som tagit rallylydnadsdiplom både i fortsättningsklass och avancerad klass, och som vunnit DM i rallylydnad på 100 poäng och även vunnit KM i rallylydnad!
Britt-Marie och Happy som tagit rallylydnadsdiplom i nybörjarklass och två kvalificerade resultat i fortsättningsklass, och fick 98 poäng på rallylydnads DM! Dessutom har de tagit 2 pinnar i agilityklass 1 och 1 pinne i hoppklass 1!
My och Foxy som tagit diplom i  freestyleklass 1, och både vunnit och tagit diplom i klass 2!
Maria och Humla som blivit uppflyttade till lägre klass spår, tagit lydnadsprovsdiplom i klass 1 och ett 1.a pris i lydnadsklass 2, diplom i rallylydnadens nybörjarklass, gjort MH, och dessutom har de tagit flera 1.a pris i viltspår och fått Excellent på utställning!
Maria och Tessie som tagit diplom i rallylydnadens fortsättningsklass!
Sussie och Jawa som blivit Finsk Agility Champion! Senare startade Jawa med en för henne okänd förare, och var lika suverän då - vann 4 av 5 starter, tog 1 hopp cert (ett kvar till hoppchampionat), blev distriktsmästare och därmed direktkvalificerad till nästa års finska mästerskap i agility!
Elin och Trassel som har tagit två kvalificerande resultat i rallylydnadens mästarklass, tagit 2 pinnar i agilityklass 1 och 3 pinnar/uppflytt i hoppklass 1!
Moa och Freddie som fått kvalificerande resultat i rallylydnadens nybörjarklass!
Nya bilder på Freddie, Hero, Tricka, Rasmus, Foxy, Buster, Bimbo, Delli, Happy, Börje, och Tessie.

140223 Stort grattis till:
Maria och Diva som fått ytterligare två kvalificerande resultat i rallylydnadens nybörjarklass och därmed diplom och titeln RLD N!
Maria och Tessie som fått två kvalificerande resultat i rallylydnadens fortsättningsklass!
Nya bilder på Freddie.

140210 Stort grattis till:
Astrid, Geir och Frisco som blivit både Norsk och Svensk Viltspår Champion, och årets spårhund Agders retrieverklubb!
Malin och Elsa som är uppflyttade till klass 3 i både hopp och agility!
Ulrika och Mila som tagit rallylydnadsdiplom i både nybörjarklass och fortsättningsklass och som är uppflyttade till hoppklass 2!
Anette och Herman som på 3 raka utställningar tagit 3 CERT, 2 CACIB och 2 BIR och därmed titeln SE U(u)CH!
Jenny och Mira som tagit lydnadsprovsdiplom i lydnadsklass 1, blivit godkända i viltspårets anlagsklass och gjort MH!
Inka och Biitch som varit på utställning och fått 2 CK och 1 reserv- CERT!
Ann och Nice som tagit lydnadsprovsdiplom i lydnadsklass 1!
Maggan och Gizza som blivit Svensk Viltspår Champion, gjort MH och fått excellent på utställning!
Agneta och Humla som fått sitt andra CERT på utställning!
Maria och Diva som fått ytterligare ett 1.a pris i öppenklass viltspår, blivit godkända i lägre klass spår, tagit 1.a pris i lydnadsklass 2 och deltagit i barmarks SM!
Ewa och Tiger som blivit svensk utställningschampion och tagit 1.a pris i lydnadsklass 2!
Vilda som debuterat på utställning med CK som resultat!
Maggan och Trubbel som  tagit ytterligare två 1.a pris i lydnadsklass elit, vunnit och blivit uppflyttade till klass 2 i HTM, tagit 2.a pris i öppenklass på tollingjaktprov och därmed rivit parentesen i  sitt utställningschampionat, tagit ytterligare 3 Cert i Freestyle, kom
5.a på Freestyle SM 2013,  kom 4.a i SM Freestyle 6+ med  laget Goda grannar, kom 2.a i Agria Freestyle Elite Challenge finalen, kom 3.a på Rallylydnads SM, flertalet kvalificerande resultat i mästarklass Rallylydnad- några med full pott, Brons-, Silver- och guld- märke och uppflyttad till elite klass rally i Norge!
Inger och Delli som tävlat rallylydnad och vann och blev direktuppflyttade på 100 poäng från nybörjarklass, och fått kvalificerande resultat i fortsättningsklassen och kom 2.a på Rallylydnads DM!
Carina och Luna som debuterat på utställning med Very Good som resultat!
My och Nova som tävlat freestyle med klassvinst och diplom som resultat!
Maria och Tessie som tagit rallylydnadsdiplom i nybörjarklass!
 Nya bilder på Mira, Nice, Mollie, Chippen, Luna M, Buster, Aslan, Luna N, Wilma, Biitch, Chilli, Gizza, Lady, Svea, Humla, Tyra och Frisco.

121025 Stort grattis till:
 Monika och Spexa som debuterade i klass 1 med 1.a pris och klassvinst som resultat, debuten i klass 2 ledde också till 1.a pris och klassvinst och dessutom domarens pris för tävlingens bästa ekipage för Spexas glädje och arbetsvilja och deras fina samarbete! Tredje och fjärde lydnadsstarten ledde även de till 1.a pris i klass 2 och därmed titeln LP2!
Inger och Delli som  tagit 1.a pris i lydnadsklass elit, blivit godkända i högre klass spår och vunnit KM i bruks!
Ullis och Astrid som
varit på utställning  och fått CK, reserv-Cert och blev andra bästa tik!
Inka och Biitch som debuterat på utställning med 1.a med HP och BIR, och på Sennenspecialen i Ängelholm så blev hon BIR och BIS-2.a!
Maria och Tessie som startat workingtest!
Maria och Diva som fått  ännu en 1.a med HP i viltspår och excellent på utställning!
Anette och Thot som blivit svensk utställnings champion!
Malin och Elsa som plockat pinnar i en väldig fart, alla i klass 1 och 1 pinne i agility klass 2 och 1 pinne i hoppklass 2.
Dessutom fick lilla Elsa hoppa in i laget Cavalleriet i agility SM och gjorde en jättefin insats!
Eva-Lotta och Bakkies
som gjort MH!
Maggan och Trubbel som är med i landslaget i freestyle och har tävlat både VM i Salzburg och EM i Prag! Ännu ett 1.a pris i lydnadsklass elit och diplom i mästarklass i rallylydnad har de också fixat!
Maggan och Trassel som tävlat rallylydnad och fått maxpoäng i fortsättningsklass och två kvalificerande resultat i avancerad klass!
Elin och Trassel som gjort två starter i lydnadsklass 2, med två 1.a pris och titeln LP2 som resultat!
Sussie och Jawa som blivit distriktsmästare i agility och därmed är direktkvalificerade till finska mästerskapen 2013! Dessutom har de tagit 2 Cert i agilityklass - bara 1 kvar till agility championatet!
My och Nova som tävlat freestyle och lydnad och blivit BIR på utställning!
Jonas och Zindra som varit på utställning och fått very good!
Ulrika och Mila som gjort MH och startat agility med två nollade lopp och klass seger!
Anette och Herman som varit på utställning och fått Excellent!
Emelie och Viking som gjort MH!
My och Mini som fått 1.a med HP på utställning!
Gun och Bella som fått 1.a med HP på utställning!
Carina och  Häxa  som varit på utställning  och fått CK, reserv-Cert och blev andra bästa tik!
Maggan och Gizza som blivit godkända i viltspårets anlagsklass, och varit på utställning och  fått excellent!
 Några röntgenresultat: Tracey B höfter , Mino A höfter UA armbågar, Dexter B höfter UA armbågar, Zindra A höfter UA armbågar, Mila A höfter UA armbågar, Herman A höfter UA armbågar.
Nya bilder på Spexa, Mini, Doris,Buddy, Sessan, Vilja och Allis.

120801 Tyvärr så blir årets kennelträff inställd. En ordentlig uppdatering av hemsidan kommer så småningom...

120316 Bilder från bernerungarnas sjunde vecka. Nya bilder på Allis.

120311 Stort grattis till Annika och Allis som fått 1.a med HP på utställning!
Bilder från nallebarnens sjätte vecka också är tollarplanerna uppdaterade.
Kom ihåg att skicka in resultaten för Årets Working Beauty senast den sista Mars!

120224
Bilder från björnungarnas femte vecka, och nya bilder på Vilda och Foxy.

120215 Stort grattis till:
 Maggan och Trubbel som blivit uppflyttade till avancerad klass i rallylydnad!
Maggan och Trassel som fått kvalificeringspoäng i fortsättningsklass rallylydnad!
Bilder från björnungarnas fjärde vecka, och bilder från L-cavalierernas åttonde vecka - bättre sent än aldrig ;-)...

120210 3 veckors bilder på nallebjörnsbarnen. K- cavaliererna har fått egna sidor.

120203 2 veckors bilder på Bernerbarnen, och nya bilder på King.

120129 Stort grattis till :
Maria och Diva till ännu ett 1.a pris i öppen klass viltspår!
Mia och Nemo som tagit en pinne i hoppklass 1!
Annette och Thot som varit på My dog och båda dagarna fått reserv CERT!
Maggan och Trassel 99 poäng och vinst i rallylydnad!
Tua och Tracey som fått excellent på utställning!
Katja, Simon och Tuva som fått 1.a HP och BIR på utställning!
Maggan och Trubbel som kom 4.a på Freestyle SM!
Monica och Elaisa som fått en uppflyttning till i freestyle klass 1!
Pernilla och Bossy som vunnit en agilityklass 2, så nu är de i klass 3 i både hopp och agility! Dessutom har de blivit 2.a i klass 2 och 7.a i klass 3 i Årets Agility Cavalier 2011!
Min Tiger blev Årets Lydnads Cavalier i klass 1 2011!
Blixtra har fött ett gäng nallebjörnsbarn! Bilder på föräldrarna, och bilder från valparnas första vecka.
Skicka in era resultat för att vara med i tävlingen om Årets Working Beauty 2011 senast den 31 Mars!
Nya bilder på Terror, Elaisa, Spexa, Frisco, Amos, Häxa, Texas, Mino, Gördiz, Myra, Viking, Kajsa, Buddy, Blixtra, Chaplin, Tuva och Bella.

111127 Stort grattis till Ewa och Tiger som tagit 1.a pris i lydnadsklass 1 på 194 poäng, och ytterligare 2 CERT och 1 CACIB på utställning! Min egen Tiger har tagit sitt LP1 i klass 1 med kritik på helhetsintrycket som gjorde mig glad: "Mycket positiv hund som ser ut att älska lydnad tillsammans med sin matte!" Malin och Elsa har gjort MH! Några nya höft/armbågs röntgenresultat: Pella: B/UA, Torres: B/2, Charlie: A-B/UA och Izack:  B/UA. Tyvärr så har Izacks matte fått astma så Izack söker ett nytt hem, så om du är intresserad av en arbetsvillig och mysig tollarpojk så hör av dig! Nya bilder från K- cavalierernas sjunde vecka och åttonde vecka och från L-cavalierernas tredje vecka, fjärde vecka, femte vecka, sjätte vecka och sjunde vecka. Nya Bernerplaner och bilder på Mila.

111030 Stort grattis till Maggan och Trassel som varit på utställning och fått CERT och BIM!
Nya bilder från K-cavalierernas sjätte vecka, L-cavalierernas andra vecka och på Doffen, Figo, Doris.

111018 Stort grattis till:
Pernilla och Bossy som tagit sin andra pinne i agilityklass 2!
Maria och Diva som blivit uppflyttade till lägre klass spår!
Maggan och Trubbel  som tävlat elitlydnad med 300 p och 295 p som resultat, så nu har de ett snitt inför lydnads SM på 297,83 poäng!
Svea och Torres som har gjort MH!
Emelie och Vikings röntgenresultat - A höfter och UA armbågar!
Nya bilder från K-cavalierernas tredje vecka ,fjärde vecka och femte vecka.
Lovely har fått 6 underverk - L- cavaliererna! Bilder från deras första vecka.
Bilder på Mini, Mino och Bossy.

110928  Stort tack alla ni som kom på årets kennelträff, som vanligt otroligt roligt att träffa så många WBare samtidigt- TACK!!!
Datum för nästa års träff är bestämt, så boka redan nu in 8-9 September 2012!
Årets Working Beauty Tollare 2010 blev:
1.a Inger och Delli
2.a Anette och Thot
3.a Maria och Diva
Årets Working Beauty Cavalier 2010 blev:
1.a My och Nova
2.a Pernilla och Bossy
3.a My och Mini
Årets Working Beauty Berner 2010 blev:
1. Åsa-Linda och Dundra
Grattis till er!
Bilder från träffen kommer så småningom...
Länge sedan sista uppdateringen så hoppas jag inte missat att gratulera någon, ni är så superduktiga!
Stort grattis till:
 Britt-Marie och Happy som blivit Svensk Viltspårchampion, och som fått Excellent och blivit 1.a i konkurrensen på utställning!
Sussie och Jawa som sedan tidigare är svensk och norsk viltspårchampion, nu har hon även blivit viltspårchampion i Finland, så numera kan hon titulera sig nordisk viltspårchampion !
Maria och Diva som direkt efter valpledigheten blivit norsk viltspårchampion, tagit 1.a pris i lydnadsklass 2 och gjort MH!
Monika och Elaisa som tävlade lydnadsklass 3 på tollarspecialen med 1.a pris och klassvinst som resultat! Med 10 i betyg på fria följet...
My och Mini som blivit godkända i viltspårets anlagsklass!
Ewa och Tiger som blivit godkända i viltspårets anlagsklass!
Lotta och Bakkies som varit på utställning och fått1.a med HP och BIR!
Emelie och Izack  som varit på utställning och fått1.a med HP och BIR!
Fia och Lexie som varit på utställning och fått1.a med HP!
Mariette och Amos som blivit uppflyttade till lägre klass spår och vunnit klassen!
Carina och Häxa som blivit uppflyttade till lägre klass spår!
Maggan och Trubbel som fått ytterligare några 1.a pris i lydnadsklass elit, ett av dem på 298,5 poäng! Dessutom har de tävlat rallylydnad i klass 2 med kvalificerande resultat! Också har de tävlat freestyle med ytterligare 2 CERT som resultat och är nu kvalade till SM och ligger 5.a på Årets Freestylehund listan!
Maggan och Trassel startade rallylydnad klass 1 med 99 poäng av hundra som resultat och har debuterat i freestyleklass 3!
Gunilla och Blixtra som tagit sitt LP1 på tre tävlingar!
Mia och Nemo som gjorde ett snyggt dubbelnollat lopp i hoppklass!
Världens bästa Tiger har blivit uppflyttad till högre klass spår, trots sin matte!
4 små K-cavalierer är födda! Här kan ni se bilder från deras första och andra vecka.
 Nicki är höftledsröntgad med A/B och armbågar UA och Felix är röntgad med B höfter och UA armbågar och Spexa är röntgad med B/C höfter och UA armbågar. Nya bilder på King, Buster, Elsa, Myra, Dessie, Dina, Tessie, Budda, Frisco, Häxa, Terror, Happy, Dexter, Gördiz och Chaplin.

110716 Stort grattis till Maria och Tessie som tagit sin tredje pinne i hoppklass 1 och numera är uppflyttade till klass 2, och till Anette och Thot som tagit det 37.e Working Beauty Championatet , Thot är numera viltspårchampion och har dessutom varit på utställning, första dagen med CK och andra dagen tog de sitt andra CERT och BIR! Stort grattis också till Anita och Kajsa som fått CK på utställning, och till Monika och Elaisa som debuterat i freestyle med uppflyttningspoäng, och till Inger och Delli som tagit ännu ett 1.a pris i lydnadsklass 3, på 296 poäng! Tiger är röntgad med A höfter och UA armbågar, och Frisco är röntgad med A höfter och UA armbågar! Nya bilder på Thot. Den 4 September blir det stretchingkurs, begränsat antal platser, så intresserade får höra av sig till mig snarast!

110709 Hundar från Working Beauty's har hittills tagit 1.a pris/uppflyttningspoäng/ pinnar/CERT inom lydnad, bruks, jakt, viltspår, agility, hopp, freestyle och utställning. Idag kom första resultaten i rallylydnad: Stort grattis till Maggan med Trubbel och Trassel som startat nybörjarklass, Över 30 hundar med och Trubbel fick 100 poäng (av 100 möjliga!!!) och blev därmed direktuppflyttad till  fortsättningsklassen, och Trassel fick 95 poäng och kom på femte plats med kvalificeringspoäng! Stort grattis också till Ewa och Tiger som tagit CERT och BIR på utställning! En länk till Bossys uppflyttningslopp till hoppklass 3: http://www.youtube.com/user/peernilla1#p/a/u/1/fRED1t3M2Ao Kajsa är röntgad med C höfter och UA armbågar. Nya bilder på Mila och Chaplin.

110708 Stort grattis till Gunilla och Blixtra som på sin andra lydnadstävling återigen fick 1.a pris och vann klassen på 188 poäng, och till Anette och Thot som tagit två 1.a pris i öppen klass viltspår, och till Astrid, Geir och Frisco som tagit 1.a pris i öppen klass viltspår i Norge! Nya bilder på Frisco.

110705 Stort grattis till Inger och Delli som tagit sitt tredje 1.a pris i lydnadsklass 3 och därmed sitt LP3, och till Gunilla och Blixtra som debuterat i lydnadsklass 1 med 1.a pris och klassvinst som resultat! Stort grattis också till Mariette och Amos som blivit Svensk Utställnings Champion, och till  Agneta och Humla som varit på utställning och tagit CERT och blivit Bäst I Rasen och till Ullis och Astrid som tog reserv- CERT ! Och stort grattis till Pernilla och Bossy som tagit 3 pinnar i hoppklass 2 med två klassvinster och därmed numera är uppe i klass 3, dessutom blev Bossy 5.a i Årets Agility Cavalier klass 1 och 6.a i Årets Agility Cavalier klass 2! Stort tack Pernilla för att du delade med dig av dina kunskaper i agility en dag till några av oss agilityintresserade med WB cavalierer, det var jättekul! (Bara jag får någon form av minne och koordinationsförmåga så kanske Tiger kommer ut på agilitybanorna, HAN är en begåvad kille, synd att han har en sån matte...) Tiger har tävlat bruksspår och blev uppflyttad till lägre och vann klassen, också blev han Årets Lydnads Cavalier 2010! Då min dator krashat så har jag förlorat ALLT på den (klart jag vet att man ska säkerhetskopiera, så varför har jag inte gjort det då?!? Efter två datakrascher och två förstörda USB minnen så borde jag troligen ha lärt mig en läxa, men jag är väl helt enkelt en obildbar, teknikokunnig optimist...)  det innebär att jag numera saknar mailadresser  till väldigt många (så maila mig gärna!) och skicka väldigt gärna era tävlingsresultat från 2010 senast den sista Juli så att Årets working Beauty 2010 kan koras på kennelträffen den 10- 11 September. Har ni väntat förgäves på mailsvar, så maila igen eller ring. M- tollarna, I- Cavaliererna och J - cavaliererna har fått egna sidor och bilder från deras veckor här hos oss finns länkar till från varje kulls sida.

110426 Lyckad utställningsdag för ett gäng WBare! Stort grattis till: Emelie och Viking som 10 månader gammal fick CERT och blev Bäst I Rasen, Ida och Fenix som fick  CK,,reserv- CERT och blev andra bästa hane, Annelie och Sasja som fick Excellent, Agnetha och Humla som fick Excellent och Maggan, Chilli och Gizza som fick Very Good! Dessutom visades en uppfödargrupp med 1.a och HP som resultat! Bilder från I-cavalierernas fjärde vecka, J-cavalierernas tredje vecka och M- tollarnas andra vecka!

110421 Stort grattis till Maggan och Trubbel som blivit första svenska Freestyle Champion, och till Maggan och Chilli som tagit ännu ett förstapris i lydnadsklass 1 och därmed fått titeln LP1 och Agnetha och Humla som tagit 1.a pris i lydnadsklass 1! Och stort grattis till Carina och Häxa som varit på utställning och tagit CERT och blivit Bäst I Rasen, och till Mariette och Amos som fått Excellent och Svea och Torres som fått 1.a med HP och Anette och Thot som blivit andra bästa hane med CK! Några höft och armbågs resultat: Blixtra: HD A och AD UA, Humla: HD B och AD UA och Happy: HD C och AD UA. Rejält datakrångel har gjort att jag inte kunnat uppdatera hemsidan, och en del bilder som jag fått mailade till mig har försvunnit innan de hann läggas ut, så skicka gärna igen ni som skickat bilder men som inte finns på hemsidan. Bättre sent än aldrig heter det ju - nu har K- tollarna och L-tollarna fått egna sidor! Bilder från I- cavalierernas första och andra vecka och tredje vecka , J- cavalierernas första och andra vecka och M- tollarnas första vecka. Nya bilder på Häxa, Terror och Vicki. Datum för årets kennelträff är nu bestämt - boka in den 10 - 11 September!

110116 Stort grattis till Svea och Torres som varit på utställning och fått 1.a med HP och BIR och till Maggan och Trubbel som tagit två CERT  i Freestyle och fick domarens pris för bästa tolkning av musiken och till Carina och Terror som varit på My Dog och fått CK i championklass! Tredje I - tollaren är röntgad, och även han hade A höfter och UA armbågar - Grattis Camilla och Buster! Diva och Amos är ögonlysta utan anmärkning, Tiger har kollat hjärta, knän och ögon utan anmärkning, Honeys hjärta utan anmärkning vid 7 år och Molly och Novas hjärtan också utan anmärkning. Nya bilder på Tiger och Texas.

101219 Stort grattis till Hampus och Astrid som varit på utställning med 1.a HP, BIR och BIS 4.a valp som resultat! Channa och Tiger har tävlat lydnad, Världens bästa Tiger tog 1.a pris på debuten i lydnadsklass 1 och världens bästa Channa var iallafall söt, mer om det i bloggen så småningom... Grattis Malin och Simba till A höfter och UA armbågar! Amos, Trubbel och Trassel är ögonlysta utan anmärkning. J - tollarna har fått egna sidor och nya bilder på Fenix.

101130 Första I- tollaren har blivit röntgad - Grattis Sofia och Eddie till A höfter och UA armbågar! H- cavaliererna har fått egna sidor.

101125 Stort grattis till Amanda och Elvis som fått 1.a med HP och BIM på utställning och till My och Nova som fått 1.a med HP och Mini som fått 1.a med HP och BIM  och Emelie och Izack som fått 1.a med HP och BIR  på utställning, och Mariette och Amos som fått CK  och blev 3.e bästa hane! Figo är hjärtkollad utan anmärkning. Bilder från L tollarnas sjätte och sjunde vecka. Det finns fortfarande Vilda -syskon som söker träningsvilligt hem! Nya bilder på Terror och Häxa, Thot Eddie och Blixtra. Har ju helt glömt att skriva ut resultaten för Årets Working Beauty 2009... Årets Working Beauty 2009 blev:  Tollare : 1. Trubbel & Maggan, 2. Baby & Jag, 3. Jawa & Sussie , Cavalier: Tiger & Jag, 2. Bossy & Pernilla, Berner: 1. Dundra och Åsa-Linda  Grattis!
Min statistik sida är ju inte uppdaterad på väldigt länge och de sista valparna har inte fått egna sidor än, men ska försöka bättra mig och öka tempot!

101013 Stort grattis till My och Nova och till Åsa-Linda och Dundra som blivit svenska viltspårchampions, och till Maggan och Trubbel som tagit ännu ett 1.a pris i lydnadsklass elit! Selma och Hero har blivit höftledsröntgade, båda med A höfter och UA armbågar! Bilder från L-tollarnas 4.e vecka och 5.e vecka. Om du är intresserad av en härlig hanvalp, så kontakta mig! Nya bilder på Nova, Diva, Dundra, Ilja, Simba, Häxa och Terror.

101005 Länge sedan jag uppdaterade, men det har hänt en massa. Den 29 Augusti födde Trassel 7 valpar , 5 hanar och 2 tikar. Här kan ni se bilder från L-tollarnas första två veckor och deras tredje vecka. På kvällen den 29e förbyttes glädjen över en lätt valpning med fantastiska valpar till sorg och förtvivlan när min mamma dog hastigt och oväntat vid 65 års ålder. Två veckor efter det skulle kennelträffshelgen vara, och egentligen hade jag mest lust att ställa in den, men tänkte att det kanske skulle vara bra att tänka på något annat. Ett jättestort tack till er mina fantastiska valpköpare för all värme och omtanke, och att ni  gjorde helgen underbar! Jag kände mig otroligt mycket starkare och gladare efter att ha tillbringat helgen med er än jag var innan. Ni är ju inte bara fantastiska, omtänksamma och varma, ni är dessutom otroligt duktiga med era hundar, här kommer de resultat jag kommer ihåg, tipsa mig om jag glömt något... Stort grattis till Gunilla och Blixtra som 9,5 månad gammal blivit svensk viltspårchampion, Anita och Kajsa som tagit cert på utställning i juniorklass, Mia och Nemo som tagit en pinne i hoppklass 1 och Pernilla och Bossy som tagit 3 pinnar i hoppklass 1 och därmed är uppe i klass 2 både i hopp och agility, Ida och Fenix som blivit uppflyttade till högre klass spår, My och Nova som tagit  två 1.a pris i öppenklass viltspår, Åsa-Linda och Dundra som tagit sitt andra 1.a pris i öppen klass viltspår, Anette och Thot som tagit CERT och BIR  på utställning och som blivit godkända i viltspårets anlagsklass, Maggan och Trubbel till två vinster i freestyleklass 3, Sussie och Jawa som tagit CERT i hoppklass och till Monika och Elaisa som tagit två 1.a pris  till i lydnadsklass 2 och därmed tagit sitt LP2! Pust, med så suveräna valpköpare behöver hemsidan uppdateras oftare än vad det blivit nu, hoppas inte jag glömt att gratta någon! Nu är äntligen bilderna klara från J-tollarnas 6 .e vecka, 7.e vecka, och 8.e vecka. och K-tollarnas 6.e vecka, 7.e vecka,och 8.e vecka. Nya bilder på Buster och Fanta.

100810  Stort grattis till Monica och Elaisa som tagit GULD i spår på ungdoms SM, till Gunilla och Blixtra som blivit godkända i viltspårets anlagsklass och till Maria och Tessie som tagit en pinne i agilityklass 1! Bilder från H -cavalierernas åttonde vecka, J-tollarnas femte vecka och  K- tollarnas femte vecka. Nya bilder på Tiger, Tarzan, Elaisa, Axa och Vilma.

100729 Stort grattis till Ewa som varit på utställning med sina tollarpojkar, Tarzan fick CK och Tiger vann juniorklassen med HP! Bilder från H- cavalierernas sjunde vecka.

100726 Stort grattis till Maggan och Trubbel som tagit ännu ett 1.a pris på tollarspecialen, den här gången på tollingjaktprov, och till Maria och Tessie som startade både på workingtest, i agilityklass, i hoppklass och på utställningen och till Agnetha och Humla som fick 1.a med HP på utställningen! Stort grattis också till J tollarnas pappa Reetu som varit på besök och passade på att bli svensk utställningschampion och BIR med ännu ett CACIB!  Bilder från J tollarnas fjärde vecka och från K tollarnas fjärde vecka.

100724 Stort grattis Maggan och Trubbel som tagit ännu ett 1.a pris i lydnadsklass elit! Bilder från H- cavalierernas sjätte vecka, J-tollarnas tredje vecka och K- tollarnas tredje vecka.

100714 Stort grattis till Anette och Thot som varit på utställning två dagar i rad, första gången blev det CK och reserv - CACIB och andra bästa hane, och dagen efter blev det CK direkt bakom certet igen! Bilder från H cavalierernas femte vecka, J- tollarnas andra vecka och K- tollarnas andra vecka. Ska försöka få in bilder på andra WB vovvar som jag fått på mailen, och ska försöka svara på mail och skicka ett gäng mail jag tänkt så snart som möjligt. P.g.a. att min mail krånglade tidigare så har jag nu mina mail på 3 olika datorer, och på 2 av dem ligger mailen i 2 olika mail program, så det tar sin tid innan jag fått ordning i kaoset... Bortsett från  mail kaoset så är allt lugnt här (med mina mått mätt ;-)), försöker måla så mycket som möjligt på huset medan det är små snälla cavalierer som sitter under stegen och tittar på och viftar på svansen. Om några veckor är det tollarungar som hjälper till, och risken att de skakar ner mig från stegen bara för att det är kul är nog ganska stor...

100706 Stort grattis till Agneta och Humla som blivit viltspår champion vid 11 månaders ålder och till 1.a med HP i juniorklass på utställning samma vecka, och till Sofia och Eddie som återigen fått 1.a med HP och blivit BIR på utställning, och till Chilli som fick 1.a ökl och 1 ökk, och till Trassel som blivit godkänd i viltspårets anlagsklass! Trassel är dessutom parad med Ville, info på plansidan kommer snart. Nya bilder från H cavalierernas 3 vecka och 4 vecka, de är helt underbara, busar för fullt och viftar för fullt på svansen så fort man pratar med dem :-). Nya bilder också på de nöjda små tollarvalparna, de bara äter och sover än så länge, men om några veckor då blir det röj här :-)... J-tollarnas första vecka och K-tollarnas första vecka.

100628 Sasja födde sina valpar på midsommardagen, 3 tikar och 3 hanar hon också! Några bilder på båda tollarkullarna finns under planer. Bilder från H cavalierernas andra vecka kan ni se här.

100626 Stort grattis till Maggan och Trubbel som kom på 17e plats på lydnads SM, och till Britt-Marie och Happy som blivit godkända i viltspårets anlagsklass! Häxa födde sina valpar på midsommarafton, 3 hanar och 3 tikar blev det och alla mår bra, Sasja kan föda sina valpar precis när som helst nu... Amayas valpar är 3 veckor nu och de har börjat leka lite med varandra, och de är helt underbara :-). Vi kommer att ha en del att göra i sommar, men vi kommer framförallt att få en fantastisk valpsommar! Kennelträffen är flyttad till den 11-12 September, mer info kommer men anmäl er gärna så snart som möjligt.

100613 Stort grattis till Monika och Elaisa som blev uppflyttade till lägre klass spår med klassvinst, och till Inger och Delli som tagit sitt andra 1.a pris i lydnadsklass 3! Bilder från H cavalierernas första vecka.

100609 Nu verkar problemet med min mail vara löst tack vare My, inte tack vare timmar i telefon med min internetleverantör... Tack My! Nu är det istället krångel med hemsidan, men vem har sagt att det ska vara lätt ;-) ?Första valpgänget är här, 5 små cavalierer, 4 tjejer och 1 kille blev det! Hoppas att jag inte missar att gratulera någon, 3 veckor sedan sista uppdateringen är väl länge för mitt minne... Stort grattis till Carina och Terror som blivit utställnings champion och därmed tagit WB championat nummer 31, Maggan och Trubbel som tagit ännu ett 1.a pris i elitlydnad med SM poäng, Agnetha och Humla som blivit godkända i viltspårets anlagsklass, Anita och Kajsa som varit på utställning med BIR och BIG -3 som resultat, Sussie och Jawa som tävlat agilityklass 3 med 2 nollade lopp, 1/2 sekund från agilitycert och DM 2.a, Maggan och Chilli som tagit ännu ett 1.a pris i lydnadsklass 1, Anette och Thot som varit på utställning och vunnit öppenklassen med CK, My och Nova som varit på utställning och blivit BIR och BIG -2.a, Sofia och Eddie som varit på utställning och blivit BIR och Ewa som varit på utställning med Tarzan och Tiger med CK respektive BIR valp som resultat! Värmlandstollarna vann lagkampen, och med i det vinnande laget var Maria och Tessie! Härligt, är en ren fröjd att uppdatera hemsidan resultatmässigt!!! (om än inte den tekniska delen är lika nöjsam när det bara krånglar...) Molly och Lovely har hjärta UA efter 4 år och Nova och Lady har ögon och knän utan anmärkning! Nya bilder på Nova, Tiger, Kajsa, King och Selma.

100518 Stort grattis till Maggan och Trubbel som tagit ännu ett 1.a pris i lydnadsklass elit, till Ewa som varit på utställning med Tarzan som vann öppenklassen och Tiger som fick 1.a med HP och blev BIR valp och till Sofia och Eddie som blivit BIS - 3.a på utställning! Söndagen tillbringade 11 WB's på lydnadsdag i regnet hos Pia Albinsson, det fick mig att börja BLOGGA! Tack alla för att ni kom!

100510 Stort grattis till Britt-Marie och Happy som fått 1.a med HP i juniorklass och till Maria och Diva  som fått ännu ett första pris i öppen klass viltspår! Bilder från G cavalierernas 7 -8 vecka. Nya bilder på Tarzan, Tiger, Happy, Humla, Vilma och Thot.

100502 Stort grattis till Inger och Delli som på debuten i lydnadsklass 3 tog 1.a pris, och till Maria och Tessie som tagit sin andra pinne i hoppklass 1! Nya bilder på Freia, Terror och Fanta.

100423 Nu är Pia kursen fullbokad! Bilder från G cavalierernas 6.e vecka. Nya bilder på Eddie, Thot, Nova, Humla,  Buster och Sasja.

100415 Stort grattis till Maggan och Trubbel som blivit 4.a på freestyle SM och till Anita och Kajsa som fått 1.a med HP och blivit BIR och BIG på utställning och till Sofia och Eddie som fått 1.a med HP och blivit BIR och BIG -4.a på utställning! Kennelträffen blir flyttad till den 28-29 Augusti eftersom vi inte lyckats boka något ställe där såpass många kan vara OCH där man får ha hund med. Jag ska skicka ut infon så snart som möjligt, men ni som vet att ni behöver boende den helgen får gärna tala om det för mig så snart som möjligt. Den 16 Maj kan istället 10 intresserade vara med på heldagskurs i lydnad för Pia Albinsson, hör av er till mig om ni vill veta mer. Mina superlativ räcker inte till för att beskriva G cavaliererna, jag kan väl bara konstatera att jag är förälskad i dem alla 3 :-), här är bilder från deras 5e vecka. Min mail är fortfarande väldigt opålitlig, så har ni mailat mig och inte fått svar så prova igen eller ring! Dessutom så  försvinner en del bilder jag sparat på hemsidans USB, och inte ens mina datakunniga vänner begriper vad det beror på... Att jag som är totalt obegåvad tekniskt då håller på att bli galen, är kanske inte så förvånande, 5 veckors bilderna t.ex. har jag beskärt och sparat 4 gånger, så hoppas ni kan se dem...Om någon har en aning om vad som är på tok med min dator, så tipsa mig gärna. Blir väldigt tröttsamt att göra om samma bilder flera gånger, och att datorn bestämmer själv vilka mail som ska komma fram till mig och vilka som ska skickas iväg känns inte vidare bra...

100401 Glad Påsk på er allihop! Lovelys valpar har nu hunnit bli 5 veckor, och det märks verkligen att de är Lovelybarn :-)... Ni som har träffat dem förstår varför jag hellre myser med dessa ljuvliga småtroll än försöker få in dem på bild i en dator som bara krånglar... Men bilder från deras första, andra, tredje och fjärde vecka kan ni se nu. Inbjudningarna till kennelträffen den 15 - 16 Maj kommer snart! Ny bild på Dina.

100321 Stort grattis till Mariette och Amos som fått ännu ett CERT på utställning! Virus på USB minnet jag har hemsidan på ställde till en massa oreda framförallt med de sista bilderna, nu tror jag att jag fått ordning på allt, men ser ni något konstigt så säg till! Dessutom så har jag fått veta att några mail jag skickat inte kommit fram, trots att jag inte fått något felmeddelande om dem, så har ni mailat mig och inte fått svar så maila igen. Även om det ibland kan ta tid för mig att svara så låter jag aldrig bli att svara! Nya bilder på Fanta, Bamse, Ilja, Eddie, Frisco,  Diva, Freia, Hunter och Buster. Lovelys valpar är nu 4 veckor gamla, det finns en varsin bild på dem på planer sidan, kommer fler bilder snart...

100311 Lovelys valpar föddes den 20 Februari, 1 ruby tik, 1 ruby hane och en black and tan hane,  helt underbara! Av någon anledning så kan jag inte lägga ut några bilder alls på hemsidan nu, felsökning pågår...

100218 Stort grattis till Maggan som med Trubbel blev klubbmästare i lydnad på Motala BK (med ett snitt på 9,72!)och kom 2.a med Trassel (med ett snitt på 9,48)! Nya bilder på Kom ihåg att skicka in era resultat om Årets Working Beauty 2009 senast den sista februari. Skickar man inte in så har man ingen chans att vinna...

100205 Stort grattis till Anders, Sandra och Hero som varit på Heros första utställning och fått 1.a med HP och Bäst I Rasen som resultat!
Nya bilder på Hero och Happy.

100203 Stort grattis till Inger och Delli som blivit Årets Brukshund 2009 på Tibro BK, och stort grattis till Pernilla och Bossy som blivit 2.a som Årets Agility Cavalier 2009! Honey blev 2.a i Årets Lydnads Cavalier 2009 och Lovely blev 3.a! Nya bilder på Freia och  Delli.

100130 Duktiga Elaisa har varit med i tidningen! Nu har jag äntligen fått ut sidorna om Årets Working Beauty, kom ihåg att skicka era resultat från 2009 senast den 28 Februari så ni har chansen att bli Årets Working Beauty Tollare 2009, Årets Working Beauty Cavalier 2009 eller Årets Working Beauty Berner 2009! F- cavaliererna har nu flyttat hemifrån och fått egna sidor. Att valpar ÄR vanebildande och beroendeframkallande har jag nu fått bevis för, -Vad tomt det är utan valparna, var Tommys kommentar när sista valpen flyttat... (En av mina valpköpare sa häromdagen att jag måste vara proffs på hjärntvättning, och ja, det är jag kanske ;-)...) Valpplanerna för 2010 är nu bestämda och utlagda, känns som om det kan bli toppenbra! Nya bilder på Simba, Terror, Häxa, Tessie, Diva och blandade bilder.

100124 Stort grattis till Sussie och Jawa som nu är uppe i klass 3 i både agilityklass och hoppklass, och stort grattis till Maggan som är klar för SM i freestyle med både Trubbel och Trassel! Och stort grattis till Åsa-Linda och Dundra som tagit sitt andra 1.a pris i lydnadsklass 1! Vi välkomnar Björnlidens Blixtra, tack Veronica och Mikael för en fantastisk bernerunge! Honey har hjärtintyg UA vid 6 år och 1 månad. Bilder från F- cavalierernas 8.e vecka, Queenie och Kingen söker fortfarande egna hem, tills de hittar det får de förgylla mitt liv, finns inget mysigare än valpar! Nya bilder på Laban, Frisco, Ilja, Vilja, Nova och  Buster.

100101 Gott Nytt År och hoppas ni alla får ett fantastiskt 2010!!! Efter att ha avslutat året ganska trött, stressad och med dåligt samvete för att mitt dygn inte har fler timmar och jag känt att jag inte riktigt räckt till för allt jag behöver och vill göra, så möter jag nu det nya året med förhoppning om fler timmar per dygn eller mer energi! Hundarna ska få mer av min tid, så titta in på sidan med aktiviteter och se om det är något ni vill vara med på!
I - tollarna Ilja, Frisco, Tiger, Eddie, Simba och Buster har fått egna sidor. Nya bilder på Boppi och Freia.

091225 Hoppas ni alla har haft en härlig jul! Nya bilder på F cavaliererna och nya bilder på Freia, King, Doffen och Bossy.


Återanvänder samma julkort för tredje året i rad... Tack för de julkort ni skickat!

091218 Jag, Nathalie och Lovely är i Paris och jag tog med den bärbara datorn för att kunna svara på mailen som jag ligger efter med.
Tyvärr så kan datorn av någon anledning inte skicka iväg mail härifrån utan bara ta emot mail, men jag svarar på dem här så åker de väl iväg
när vi kommit till Sverige igen den 23.e...  Har ju glömt att skriva att Tessie och Diva har fått en lillasyster, grattis Maria och Henrik till lilla Emma!
Figo är syringomyelia MRI kollad med resultat A!

091215 Bilder från F cavalierernas 5.e vecka.

091214 Bilder från I tollarnas 8e vecka - snabba valpar och mörkt väder är ingen bra fotokombination...

091213 Tollarvalparna har börjat flytta hemifrån, lycka till med de små älsklingarna!
Bilder från I tollarnas sjunde vecka (tack till både Sofia och Camilla för bilderna!). Nya bilder på Humla.

091206*2 Bilder från F cavalierernas fjärde vecka.

091206 Bilder från I tollarnas sjätte vecka (Tack Astrid och Geir för de av bilderna ni tagit, d.v.s. de skarpa...!), och nya bilder på Kajsa.

091201 Bilder från I tollarnas femte vecka, och bilder från F cavalierernas tredje vecka. Cavalierernas namn är klara nu. Cavalier valparna är fortfarande små kramgoa sötnosar som mest äter och sover, men tollarna börjar visa sina monster takter nu - härligt! November har varit en tung månad med några riktigt jobbiga besked och till råga på allt har det regnat nästan hela tiden, himla tur att vi har hundar och valpar som gör en glad varje dag!  Kennelträffen 2010 blir den 15 - 16 Maj! Boka in den helgen redan nu, mer info kommer snart!

091125 Bilder från F cavalierernas andra vecka, och nya bilder på Hero.

091123 Lovely har tagit sitt lydnadsprovsdiplom i klass 2, så nu ger vi oss på 3.an! Bilder från I tollarnas fjärde vecka kan ni se här.

091113 Channa är fantastisk, och eftersom hon lagt ribban för hur jag vill att en berner ska vara så har jag haft många krav när jag letat efter en blivande avelstik eftersom det finns ggqmP 9`UvX$ "çï‚QuŒ1êÔzÄÔ[ÚLÊ¡²xN‡ ¹½.,6³ßÝMýK)6ÚrNUWž*êœYˆ‰qÆÐ÷ïOI¨éwÞêÀ´Å1ßÜu6˜þS{ÇiÖ­Ye<²fü\[Ñë8lé+{vyâ5/”|Š¬p’DîYQ_Æñ1áXÓ¬VÁ2 üIþ«kþéçÐyôgÊéٌ$œŸ¦3§xqh‚9³d*ª‘ÓÚ´Ús%.22H/µº„»¸éºÆ7¥Ç*1ËtÓ ü•67ÇæBm†$NŁ¤“¾ÛÊl$3¦ !ᕙrßèB3îx—QÑ9JƒX/Ùð,uT¹–¢S9Ktø=®™‹ŸÑ·µ¤­://‹>p^7»î«¦ #Œ”çÐmÞõ‚N7vövÃ~̌€)шZ+-4e)|Y,`ñà d®²ªú[#BÝiÉ{›ÌJ£8B.õào_*/â“ã-Ø»úe§è§R;‚2?Ÿ=ifÖ®ÑàœÃ¯.·lrqºØ$Pì3U#ÿœµìƧsý“•úDa氚@cYëà Hž\õƒ%Lwn‘(c%ã*ÂW;ô/¡t…^<7¼eú&@ŽìCÔ3Ä2bQÚµ±@¯*MÃû¿Ì¹ˆ&#ÄÿzŒ¿Æ^Ta+¨G%¶ë×ÇI{Ø+,_L–.¨.ˆƒýñ´’¸rà™Âyèäµ]֓ݑÙ=4¨1Êy¶8®ð&’ÔËÔàõnäMâ=±ÛqóØøìùHü}ßüØCê·0×íŽØ  ¤ aâ²%:À¾~1'̧¡§´΂ËD6Ï×4ÕRXב g? Ó­0ȯù|Ÿ AÛÒ°¤Ä—¼d‘]%ô%€`Ñncx-Í€å¢.ZÙÚf€T²ôµÎN¸â6= f0/ýÑçjñL-óšt-|´KÎdò66¬'ì ÔÕýab¨¡C¶¬n»ÅŠ(h©= >85ªç<³ ‡9ÚɹደåÙîôç÷å¨ÉÚ«˜‰×iµ„O]fè’Z4oΗn>¶ÊÉ^³£Õ÷†âÚãó‹»8Ùt4N™yöÍ4Ê¢%Ö"Í¥wQ~ÿ&)#ÎP‘c¡ûžwÔ @ƇވáܙèKŒèï9¦ÁP*”'?;ˆ'H¿šû”í7í¬·m ßYv¡_¤ÐY½ƒŠu¦NÄêßö?Øõ߀Ъ!¨•7!ßmëý¼{Ó§×HÝ»“È4£½1nÌA˜ô´ûµ+9úd̓ÂÓ#Ïs›|1[ÄNj¸ª š{„Ž°æHŠ’³¸¶(œ0ª;,†ó÷A¨ºF˜uj=bj­m&eÐYˆ<'ÆÜÞÙïî¦þ¿¥”m9'ª«O uNˆ¬DÄ ¸chû÷§¤Tô»ou`Zâ˜ïnºL©½ã´kÖ¬²Y3~.­èõ 6ô•½;¼qš—J>EV8I"Žw¬¨¯cø˜ð,Àé‹Vƒ +à…~¤ÕµŠôóh¼z³eôìFNÏS™Ó<¸4AœÙ2UÈémZm¹’$—Ú]BÝ\ô]c›Òã˜å :é~€Ê›ãs!¶ C'âÀRÉ_íe6™S‰†ðÊÌ9ït !‡™w<˨èœ%Á,—Àìxº*ÜK‡Q©œ¥:|žWÌŀÏèÛÚRÖ——Å8/›ÝwÕS†‘FJóh¶oúA'›;{;á?fF@”èD-•–²”‹>¬Î0øá 2WYUÇ}­‘!î´ä÷Ñ˽Íf% ‡Ñ!úp·¯—qÉñŠ–lÝ}²ÓtÓ)ÎAŸÏž´3k WèpNá×Û69¸]l(v™ªÇ‘ÆÿNÚvcÓ¹þÉÊ}"°sXM ±¬õá„$O.úÁ’&‰»7ÈÇ¿±’ña«z—Ð:Â/›Š^²} Gv¡j™b1¨mÚØ ×¦áýßfÜD‘bÿ=Fßc/*°•T£’[õë㤽l•¯&KTDÁþøZI \9pƒÌa€¼trÚ®kÉîÈìžT˜e¼‡[ÎWxIjåjpú7Hr¦qžØí¸ùl|Žvü$~¾Îï~l¡uÛëöGlPR„Ç°€qY’`_? ˜“fÓÐÓZgAå"çëê),ëȅ³‰Ÿ‚éÖd×ü>τ  í‰iXRbË^2È®’‡zˆ’@0è7±<–æ@òQ-ìm3@*Y zÚHg'\qž3—þèŒó5øˆ&–ùM:–>Z¥g2y‹VΓvjêþ°1TС[ V7ÝâE4Ô ž€PšUóنÜmäÜðÅXÇòŒìw‚zá¿ÓûòTämÕLÄ봍ÚB§®3tI-·gË7[eˆä/ÙÑêûCqmñù Å݁ Œì:'̼{æeQ’kæÒ»¨?ÿ”‘¿g(ȱÐýˆO»j† cÃoDðnÌt¥Ft÷œSà(JŠ“ŸD“$ßMýJö›öVÛ¶Œï¬;ЯRh¬ÞÀŠÁEºS'buï{ŸáLúï@hUTÊ¿›ïˆ¶õþÆ^½éÓë$îÝÉdÑޘ7f LzZýڕœ}2fÉaé‘ç¹ÀÍ>˜­b'5\ˆU PMƽBGXs$EIÙ\‡[‚NU Cˆùû T]#Lº5ž15ր¶²h¬D“áCno‹ ì÷w‡SßÒJ¶œ“UÕ§Š†º'DV"b†\±4ýûÓR*zÝ